1.31.2010

Too Faced Glamour Revolution Review

Mi-am luat acum mai bine de o saptamana trusa aceasta, deci am avut timp suficient sa o testez si sa imi spun parerea despre ea. Asa arata ea inchisa; imi place foarte foarte mult ambalajul. De fapt, sincera sa fiu, pentru asta mi-am luat-o.
Cand o deschizi, sus are o oglinda (este magnetica si se poate scoate; e chiar draguta) in partea de jos are cele 3 rujuri, blushul, pudra si un plic cu 3 cartonase cu idei de make-up. De dedesubt se scoate paleta de farduri ( e ca un sertar) care contine un mini-primer si 9 farduri.

Si acum parerea mea.
Eyeshadows :
  1. George & Weezie - asta il folosesc mereu pe post de iluminator, in coltul interior al ochilor si sub sprancene. Foarte dragut, e usor sidefat - auriu.
  2. Boy Toy - e un roz deschis sidefat; nu e in top3 dar e dragut.
  3. Label Whore - un verde-maro cromat; nu imi inspira prea multe
  4. Milk Chocolate - singurul fard mat. E un nude care merge foarte bine pentru un machiaj natural in combinatie cu George & Weezie ( combinatia asta o folosesc cel mai des pentru machiajul de zi)
  5. London Calling - auriu deschis metalic cu bucati mari de glitter; deci nu e sidefat e glittery. Probabil merge pentru un machiaj de seara, neaparat cu un primer pe dedesubt;
  6. Glamazon - asta imi place. E un roz pal shimmery. Il folosesc destul de des.
  7. Dirt Bag - un burgundy, nu e genul meu. Sper sa imi schimb parerea.
  8. Party Girl - un mov puternic pigmentat ; merge superb pentru un machiaj de seara
  9. Neptune - albastru vibrant, absolut superb.
Lip Gloss : deloc pigmentate. Dar deloooc pigmentate. In sensul ca nu conteaza din ce capacel iau pentru ca rezultatul e acelasi. In schimb imi place ca sunt mai bune decat orice balsam de buze am incercat pana acum. Am buzele hidratate minim 4 ore. Miros yummy. Cam atat; daca ar fi fost si pigmentate ar fi fost perfect.
  1. I'm perfect
  2. Don't hate me
  3. I love myself
Blush : La vie en rose ; nu stiu ce sa zic, in general nu folosesc blush. E un roz dragut, usor sidefat, pigmentat. Cred ca e ok.
Pudra bronzanta : Chocolate Soleil; face ce trebuie sa faca o pudra bronzanta iar in plus miroase delicios a ciocolata. Un punct in plus pentru asta.
Primer : nu l-am incercat; dupa ce termin cu examenele il testez.
PS : Inca 2 examene si gata !!