11.11.2010

Review crema 1.618 de la 3Chenes


Crema antirid 1.618 de la 3Chenes am primit-o de la Mihaela (pentru mai multe informatii despre 3Chenes si Phyto check her blog) . Am testat-o timp de 2 saptamani, suficient cat sa imi fac o parere despre aceasta crema.

Descrierea facuta de producatorul cremei

Cu o textura onctuoasa si fondanta, parfum floral subtil aceasta crema va va fermeca datorita proprietatilor sale: reinnoire celulara, hidratare, regenerare si protectie antiradicali liberi sunt efecte obtinute datorita ingredientilor prezenti: canepa, susan, jojoba (efect antiage) , KOLLAREN® (fermitate/reinnoire celulara), siliciu (antiradicali liberi/restructurant), nalba, anason (hidratare ).
Rezultatul obtinut: stergerea ridurilor, confort si stralucire.

Parerea mea


Daca la 18 ani singurul produs de ingrijire a tenului pe care il foloseam era demachiantul, acum la 23 de ani am mai multe produse de ingrjire decat produse de machiaj. E bine sa constientizam din timp importanta ingrijirii tenului, pentru ca mai tarziu sa nu ne para rau.

Eu am tenul uscat si deci predispus la aparitia ridurilor. Ridurile sunt cauzate de trecerea timpului dar pot aparea si prematur, atunci cand tenul este deshidratat. Pentru a scapa de liniile fine si a preveni reaparitia lor, in fiecare dimineata si seara aplic crema de ochi si crema de fata hidratanta. Va recomand si voua sa nu sariti acesti pasi si sa va demachiati in fiecare dimineata si seara, fara exceptie. Cu multa grija va puteti mentine tenul tanar pentru mai mult timp.

Timp de 2 saptamani am inlocuit crema care o foloseam de obicei cu 1.618 de la 3Chenes. Are o textura foarte lejera, intra rapid in piele, astfel ca in 5 minute sunt gata sa aplic fondul de ten. Imi place ca are un parfum foarte discret ( nu as putea spune exact a ce miroase, oricum e foarte placut). In general produsele parfumate in exces ma pun pe ganduri ( trebuie sa ascunda ele ceva) dar cu crema de la 3Chenes nu a fost cazul.

Imi cunosc foarte bine tenul; uneori are zile bune, alteori mai putin bune. Uneori este foarte luminos si ma simt confortabil fara sa aplic fond de ten si iluminator; alteori insa imi pare lipsit de luminozitate. Nu credeam ca e posibil ca o crema sa ilumineze tenul (credeam ca doar prin machiaj este posibil) insa crema asta chiar mi-a hranit bine tenul si mi-a conferit un glow discret. M-a surprins placut ca mentine tenul hidratat de dimineata pana seara, deci face ce zice
.
Despre efectul antirid nu stiu ce sa va spun ; daca aveti doar linii fine cauzate de deshidratare le estompeaza, dar in cazul ridurilor nu ma pot pronunta pentru ca nu a fost cazul la mine.
Se gaseste in farmacii; din ce am vazut costa aproximativ 135 de ron, iar pe site-urile din afara este 37 de euro. Parerea mea e ca isi merita banutii si isi face treaba.

Parti negative nu i-am gasit; va recomand sa cititi si review-urile fetelor de pe celelate bloguri.