8.25.2010

Trusa Celebutante de la Benefit

Am de cateva zile trusa Celebutante de la Benefit, insa am intarziat cu poze si review pentru ca abia astazi am desfacut-o si am testat-o. Recunosc ca am o problema cu cosmeticele ( imi propusesem ca in perioada urmatoare sa nu imi cumpar alte farduri, rujuri si glossuri pentru ca deja am destule insa trecand pe langa Sephora nu m-am abtinut sa nu intru. Si se stie ca e greu sa iesi cu mana goala de acolo).



Mi se pare o alegere excelenta; primesti 8 mini-produse si 2 pensule la un pret foarte bun. De asemenea, sigur nu dai gres daca oferi cadou trusa asta.
Cred ca nu o sa-mi lipseasca din geanta de fiecare data cand plec din localitate, iar oglinda e chiar folositoare ( cea de la trusa Too Faced e draguta, dar sincer n-am ce face cu ea, e prea mica).

Trusa contine o selectie a celor mai bine vandute produse Benefit :

1. iluminator High Beam
2. Benetint -
3. gloss I'm with the Band
4. ruj Lady's Choice
5. ruj No Competition
6. eyeshadow Leggy
7. eyeshadow Brandy
8. pudra - bronzanta Dallas



Sunt obisnuita sa port doar nuante discrete la rujuri; cand am deschis trusa m-am gandit ca in mod sigur voi folosi doar Lady's Choice (care e o nuanta nude superba). Dupa ce am incercat pentru prima data No competition m-am razgandit. Sunt inca surprinsa ca ma prinde bine o nuanta inchisa cum e No Competition.

Un review mai detaliat voi posta maine, asa ca astept intrebari si sugestii de la voi :)