3.18.2010

Inca un premiu in palmares

Oana m-a premiat azi; ii multumesc foarte mult. Este al treilea premiu care il primesc. Deci wow...multumesc mult, fetelor! Mai ales ca premiul se numeste "I love your blog", foarte flatant :D




Frumos este sa dau premiul mai departe, sa nu il tin doar pentru mine. Toate blogurile din blogroll imi plac si le citesc cu multa placere. De asta le-am si pus, sa le vad de fiecare data cand imi deschid pagina. Asa ca dimineata cand imi beau cafeaua, deschid laptopul si vad ce a scris X sau Y. Diminetile mele sunt mult mai bune cand am timp sa fac asta. Asa ca tot blogroll-ul meu merita premiul pentru ca este ales la spranceana.

Mai adaug :

Viorica

Living in Ro Colors

Camelcutza

Flori de cires

Sa nu uit, melodia zilei : Dj Sava feat Raluk - September. Just lovely ...


Must have : leather jacket

Sunt anumite obiecte vestimentare care e obligatoriu sa le ai in garderoba pentru ca te scot din multe situatii dificile. E bine sa ai o little black dress, o fusta neagra, o camasa alba, un sacou cu croiala clasica si lista continua.
Eu adaug ca e bine sa ai si o geaca de piele. Nu e obligatoriu dar e asa de bine sa ai, plus e o investitie foarte buna.
O poti purta cu o rochie glam de seara, sau intr-o tinuta casual cu jeansi, tricou simplu si esarfa supradimensionata. Dupa parerea mea, geaca de piele o poti adauga in orice tip de tinuta si se potriveste oricarui stil. Mai jos am pus exemple :

Celebrity Street style : Hilary Duff

Let me know, is your heart still beating?

Contest..."High on Heels"



This is how I rock my hoodie #268