7.16.2010

Clinique 1-2-3


Am avut ocazia sa incerc acum 2 saptamani produse Clinique, in special binecunoscutul set de ingrijire in 3 pasi, de care am aflat pentru prima data de la beauty guru-ul youtube JuicyStar07. Normal ca acum mi s-a pus pata ca trebuie sa il am orice ar fi. Deja orice cosmeticala paleste in fata mea pentru ca am in minte doar minunatul set Clinique.

Am gasit setul pe site-ul german Douglas la uimitorul pret de 25 de euro (ieftin rau de tot avand in vedere pretul cu care il gasim in Sephora). Numai ca germana nu ma ajuta sa imi dau seama daca livreaza in afara, cat costa transportul , cu ce platesc, care e setul pentru ten uscat si alte formalitati de genul.

Asa ca please please help me daca aveti cunostinte de germana. Adresa e cea de mai jos :




8 comentarii:

beautyandthecity spunea...

Hey! am incercat eu acum- din pacate nu se poate comanda numai din Germania, dar am gasit un alt link cu cosmetice - http://www.thecosmetichouse.co.uk/ - din uk dar aici nu gasesti f multe produse tot timpul.
Sau ai alternativa sa iei din duty free sau sa rogi pe cineva sa iti cumpere. Si eu sunt incautarea unui magazin online cu produse cosmetice dar nu l-am gast pe cel ideal. Daca aflu ceva dau de stire

Sim spunea...

Uff..ce pacat :(
Am mai gasit produse Clinique pe site-urile din UK, dar din pacate doar lotiunea tonica.
Thanks

Anonim spunea...

succes la cautat! personal, mi se pare mai comoda metoda cu castraveti in doi pasi, tai felii si pui pe fata. 90 la suta hidratant!!!! am auzit ca salata bulgareasca face minuni pentru tenurile mixte :)))

Bogdan Epureanu spunea...

Siteul respectiv nu trimite in Romania. :(

Anonim spunea...

In Franta e cu 10 euro, intr-o trusa frumoasa, pe care e poti folosi pentru necesarul de machiaj. eu am cumparat 3 si le-am si oferit. Nemaipomenita crema de camuflare a porilor... Nu stiu insa daca Sephora Franta livreaza si in Romania, mai ales stiind ca nu prea accepta plata de pa cardurile romanesti. :-(

iguanitza spunea...

Si eu am setul asta tot din Germania, de la Douglas. Mi l`a cumparat cineva si mi l`a trimis, pentru ca douglas nu trimite in afara. Eu am vazut intr`un magazin la oferta tot setul ( mare - cel de la Douglas e mic ) la pretul cremei 190 de lei parca. Asa ca uita`te si in magazine unde e Clinique dupa setul asta.

Sim spunea...

Pai cred ca la tine am vazut ca ti-ai luat setul. :)

iguanitza spunea...

si pana la urma l`ai cumparat?

Trimiteți un comentariu