3.31.2009

Today's outfit : classy and sassy

      Eu si cand incerc sa fiu classy, fac ce fac si integrez o pereche de jeansi in outfitul meu. Si pentru ca atunci cand ma gandesc la classy imi vine in minte aroma parfumului Amarige ( which I looove ) nu se putea sa lipseasca din context.  

    Nu exista nici o regula nescrisa cum ca nu ai voie sa amesteci mai multe texturi intr-un outfit. Poti sa pui linistita tricotaje si jeans la un loc, se impaca bine. Iar o camasa fina pe dedesubt chiar nu deranjeaza deloc.

    

Vopseaua de par : reviews


        Consider ca deja am acumulat destula experienta in vopsitul parului si nici o reclama nu o sa ma mai pacaleasca ( stiti voi reclamele alea care iti promit un par ca matasea). O sa fac un top al vopselelor pentru blonde 

           1. L'oreal Preferance Les blondissimes nu iti arde parul si nici nu te trezesti cu tente roscate sau galben-pui prin par. Imediat dupa vopsit poate nu o sa fie o culoare wow, dar e bine sa il lasi 2 zile minim ca sa se fixeze culoarea si dupa asta te poti spala pe cap si atunci chiar ai sa vezi o culoare frumoasa. Ii dau 5 puncte pentru culoare si 3.5 pentru sanatate.

          2. Wella Color Touch : nu ai sa vezi o schimbare dramatica a culorii parului, dar hidrateaza bine firul de par. Deci ia 5 puncte pentru sanatatea parului si 3 puncte pentru culoare. E bine sa o folosesti cand parul tocmai ti-a fost traumatizat si nu vrei sa il mai chinui cu chimicale puternice.

         3. Wella Koleston : o includ in top 3 pentru ca rezista destul de mult timp.

         4. L'oreal Excellance : nu iti ies culorile la fel de frumos ca la Preferance (varianta pentru blonde) dar e mai blanda cu parul si nu irita scalpul.