10.09.2010

Testat : clestisor de intors genele

Hello girls,

Am tot vazut la beauty gurus de pe youtube, ca obligatoriu inainte de aplicatul mascarei isi intorceau genele cu un clestisor (despre care mai tarziu am aflat ca i se spune "foarfecuta de gene", brrr...de ce i-ar spune asa?). Anyway...acum 2 saptamani s-a nimerit in campul meu vizual un astfel de clestisor, asa ca mi l-am cumparat.
Sunt foarte incantata de el, amplifica efectul mascarei si imi face ochii sa para mai mari, ceea ce e pretty good la pretul mic care l-a avut. Evident ca in prima saptamana l-am folosit zi de zi si mi-am dat seama ca fac rau genelor, plus am citit si niste pareri cum ca nu e bine sa abuzez de clestisor. Acum incerc sa ma abtin sa il folosesc la machiajele de zi si il pastrez doar pentru machiajele de seara.
Daca nu ati folosit pana acum clestisor de gene ( imi dau seama ca totusi nu am rezolvat problema pietrei filosofale si ca multe dintre voi aveti deja acest tool in trusa de machiaj) va recomand sa va achizitionati unul. E ieftin si obtineti efect maxim. Chiar si cu un rimel mai slab cred ca se pot obtine gene wow daca ondulati inainte genele.

Tip : pentru un efect mai dramatic il poti incalzi cateva secunde cu pheonul inainte de folosire.

PS : nu uitati de concurs. Astept in continuare mailurile voastre. >.<