5.08.2010

Reviews : L'oreal Mascaras

Telescopic

Are o periuta atipica (cand am vazut-o initial mi-am zis ca nu o sa fie bun de nimic). E din cauciuc, flexibila. Alungeste destul de mult genele, nu le incarca, insa daca ai nevoie si de volum mascara asta nu o sa te ajute. Mi se parea ca arata destul de urat sa am gene foarte lungi si putin volum. A fost ok , dar cu siguranta nu mi-l mai cumpar pentru ca nu mi se potriveste. Dar daca ai gene foarte dese si doresti sa ti le alungesti atunci pentru tine o sa functioneze.

Lash Architect


Asta e mascara mea preferata. Confera volum, alungire, e foarte bun. La primele doua-trei utilizari nu am fost incantata de rezultat, dar apoi am revenit la parerea mea buna fata de acest produs. Se gaseste in mai multe variante (waterproof, carbon black si clasic). Eu am folosit pana acum doar varianta simpla.

4x Volume


E ok, nu mi se pare ca exceleaza. Ofera volum asa cum promite, alungire mai putin. Are o perie clasica, foarte deasa si stufoasa; cam risti sa iti incarce genele daca nu inlaturi excesul de produs de pe ea.

Concluzie : singura mascara care merita cumparata dintre cele 3 si isi merita banutii este Lash Architect.

Momentan m-am oprit din cautarea rimelului perfect care sa imi faca gene de vis, pentru ca am descoperit de curand genele false. Cu siguranta nu exista rimel pe lumea asta care sa imi faca genele asa cum mi le face o pereche de gene false. A fost destul de dificil sa invat sa le aplic (pare simplu in tutorialele de pe youtube, dar pentru mine nu a fost asa simplu). Probabil ca primele 2-3 perechi de gene o sa le stricati incercand sa invatati sa le aplicati. Asa ca va sfatuiesc sa nu va luati din prima niste gene costisitoare. De cand m-am invatat sa le aplic nu vad altfel un machiaj de seara decat accesorizat cu o pereche de gene glam.

Voua ce mascara va place?