5.19.2010

Review : iluminator L'oreal Touche Magique


E una dintre afacerile mele proaste in materie de cosmetice (m-au entuziasmat reducerile care se aplicau la standul din Carrefour incat am uitat ce iluminator imi doresc de fapt). Sincer nici nu am intrat in magazin cu gandul de a-mi lua un iluminator, dar nu stiu cum s-a prins de mana mea, alaturi de inca vreo doua smacuri.

Descrierea oferita de ei :
"Cereţi-i imposibilul şi minunea se întâmplă ! E preferatul lui James Kaliardos !
Acoperă cearcănele, semnele de oboseală şi petele. Face să dispară semnele roşii şi imperfecţiunile. Foloşiţi si abuzaţi de stiloul-pensulă anticearcăn Touche Magique în orice moment al zilei !"

Ei mai spun ca Touche Magique este un fond de ten concentrat. Mie personal mi se pare un fond de ten normal, cu acoperire medie. Avand in vedere cantitatea de produs ( e un stilou micut) nu isi justifica pretul ( cred ca e aproximativ 45 roni, eu am dat 25 roni; macar nu a fost paguba mare).
Nu acopera mai deloc ( si nu ma refer la cosuri sau pete, dar nici macar niste cearcane superficiale nu rezolva). Mult mai bun este iluminatorul Revlon Skinlights ( are 40 mL si really works ).