5.04.2010

Leapsa de vara


Hello girls,

Am primit leapsa de vara de la Evergreen care suna cam asa :
"Spune-mi 7 moduri în care te pregăteşti pentru vară, adicătelea pentru plajă şi pantaloni scurţi şi rochiţe decoltate."

Eu sunt pe principiul ca e bine sa arati bine indiferent de anotimp, sa iti ingrijesti pielea si sa nu sari peste epilat indiferent ca porti pantaloni largi sau rochie. Lupta cu celulita trebuie sa o porti tot timpul, nu doar cand stii ca trebuie sa mergi la plaja. Pentru mine conteaza sa imi placa mie de mine si sa ma simt bine in pielea mea absolut tot timpul.
Cam asta e mesajul pe care vreau sa vi-l transmit. Fetelor, fiti frumoase pentru voi si aveti grija de sanatatea voastra. Faceti sport cat puteti, ingrijiti-va pielea si tenul, mancati organizat. Cu totii vom imbatrani, dar e important sa imbatranim frumos. Asa ca nu e ok sa avem grija de noi doar 2-3 luni pe an. Tot timpul trebuie sa ne ingrijim!

Ia sa vedem 7 obiceiuri bune pentru frumusete :
1. folosesc dupa fiecare dus ulei de corp Johnson's Baby (cred ca am mai spus ca nu suport cremele de corp); da un oarecare glow pielii;
2. gomaj saptamanal (si musai un gomaj temeinic inainte de epilare)
3. nu mananc fastfood, consum minim 2 litri de apa pe zi (am fost nevoita sa imi formez acest obicei in urma unor probleme de sanatate si guess what?! se simte diferenta, asa ca beti fetelor cat mai multa apa plata)
4. intentionez sa imi iau o lotiune bronzanta (vreau sa imi inchid nuanta pielii doar cu un ton)
5. ies la alergat in parc (sper sa imi fac un obicei din asta, in general prefer exercitiile fitness facute acasa )
6. nu mananc cu mai putin de 4 ore inainte de culcare ( respect mereu asta)
7. nu consum bauturi carbogazoase; o alternativa foarte yummy si sanatoasa sunt smoothies (recunosc ca mi le prepar doar de vreo 2 saptamani; aveti nevoie de fructe proaspete si blender; in cateva secunde obtii o bautura sanatoasa si mult mai buna la gust decat cola)
Dau leapsa mai departe :
Off-topic : posibil viitorul meu ringtone :P



|