5.21.2010

Review : lac de unghii Flormar


Pentru ca sunt foarte bucuroasa cand gasesc produse de calitate la preturi foarte mici, va impartasesc si voua noua mea descoperire in materie de lacuri de unghii.

Acum cateva luni a aparut in Carrefourul in care obisnuiesc sa imi fac cumparaturile un stand Flormar. Initial nu l-am bagat in seama, nu stiam nimic despre firma asta si faptul ca nu erau vandute in magazine specializate nu imi inspira incredere ( alaturi era standul Avon, asa ca am zis ca si Flormar e un fel de Avon in ceea ce priveste calitatea).
Am devenit tot mai curioasa de fiecare data cand treceam si vedeam multitudinea de culori la lacuri de unghii, asa ca am zis sa le testez.
Lacurile de unghii au mai multe game (eu am din gama simpla si Quartz dar mai este SuperMatte, Selection si True Color). Se gasesc intr-o nebunie de culori (absolut orice nuanta iti vine in minte ai s-o gasesti acolo) V-am zis de pret? 5 lei.
Rezista mult mai bine decat Peggy Sage sau Colorama Maybelline si decat orice am incercat pana acum (nu am incercat OPI ). Lacul este extrem de pigmentat ( merge dat o singura data si obtii culoarea care o vezi in sticluta), se usuca repede si are un luciu deosebit. Totusi, am nimerit 2 sticlute slab pigmentate (ce-i drept erau niste culori traznite : albastru si galben) care necesitau 2 straturi. In rest, cu celelalte sticlute nu am avut nici o problema; culori superbe care rezista.

Am incercat si kit-urile pentru manichiura french; sunt disponibile in 3 variante, eu am incercat kit-ul cu subton roz si cel cu subton bej-sidefiu. Absolut superbe si rezistente. Pretul? O nimica toata, 12 lei. Kitul include top coat, lac pentru baza si lac alb; evident si actibildurile ajutatoare, dar eu nu le folosesc.
Am observat ca au si tratamente pentru unghii si sunt curioasa cum sunt; cu proxima ocazie am sa le incerc.
Mi-as fi dorit sa va fac niste swatch-uri pe unghiutele mele, insa nu ma pot abtine sa nu imi rod pielitele iar momentan degetele mele arata de parca ar fi fost atacate de o turma de pisici.

La multi ani !!

La multi ani lui Mosaid (cititoarea si comentatoarea mea fidela).



PS : daca aveti prieteni/rude care poarta numele de Constantin sau Elena puneti mana pe telefon si transmiteti-le gandurile voastre bune.
O zi frumoasa, cu mult soare va doresc.