4.10.2010

NYX mini-haul

Le-am primit acum 2 saptamani cred, dar ca de obicei am lasat putin timp sa le testez ca sa pot oferi o parere cat mai corecta ( se intampla de multe ori ca un produs sa mi se para bun la inceput iar dupa ceva timp sa imi schimb parerea si invers).
Am tot urmarit canalele asa numitelor beauty-guru de pe youtube si fetele respective erau foarte multumite de produsele nyx. Iar acum ca s-a ivit ocazia sa le comand din Romania, am zis ca trebuie neaparat sa le incerc, sa vad si eu ce e asa minunat.
Si acum sa le iau pe rand.


Mi-am luat 2 perechi de gene false ( 109 si 113); vin la pachet cu un tub foarte micut de lipici. Arata foarte bine, au un aspect natural si lipiciul rezista; rezista 10 purtari daca ai grija de ele. Am purtat o singura data perechea 109; am o parere buna despre ele. Sunt nici prea prea nici foarte foarte. Daca va plac genele false (pe mine personal nu ma pasioneaza) recomand totusi sa va luati un lipici mai bun.

Creionul Jumbo in culoarea Milk cred ca este cel mai cumparat produs al lor. E cremos, putin uleios, merge folosit ca baza de machiaj. Il folosesc in coltul intern al ochilor si sub spranceana. Ma folosesc de o pensula dupa ce il aplic ca sa distribui uniform culoarea (fara pensula nu prea merge). Arata bine dat pe waterline (dar am eu ceva cu machiatul waterline-ului, nu mi se pare igienic deloc :P )


Eyebrow cake powder : rezista, e suficient de pigmentat dar pensulele alea sunt de toata jena. Hmm...folosesc kitul din cand in cand, dar raman la vesnicul meu creion Rimmel.


Glossuri : mi-am luat nuantele Ballerina Pink si Sorbet. Nu imi place mirosul si textura lor, dar sunt pigmentate si au nuante dragute. Sorbet nu prea imi place, dar Ballerina Pink e foarte dragut.

Daca vreti sa fac swatch-uri si poze sa imi spuneti. De asemenea, daca aveti intrebari go ahead.
Anyway, gasiti cam toate swatch-urile posibile la adresa nyx swatches. Daca navigati pe forumul respectiv gasiti swatch-uri si pentru alte firme de cosmetice.