3.20.2011

Review : Set de ingrijire in 3 pasi Clinique


Hello girls,
A trecut mult timp de cand nu am mai scris dar cele doua joburi si ultimul semestru de master imi ocupa cam tot timpul. Cum in ultimul timp am incercat mai multe produse, voi incerca sa aduc la zi sectiunea de review-uri.
Astazi incep cu setul Clinique; il folosesc din vara deci am avut timp sa imi fac o parere despre aceste produse.
Primul produs, sapunul lichid, il puteti gasi in trei variante : extra mild, mild si oily. Eu am varianta mild. In general m-am ferit sa folosesc sapun pentru curatarea fetei, am preferat lotiunile demachiante si mi-a fost teama sa nu fie prea agresiv cu tenul meu. Insa spre surprinderea mea, tenul meu s-a impacat foarte bine cu acest sapun. Imi simt tenul foarte curat imediat dupa ce il folosesc. Cum s-a racit vremea insa am renuntat la el, il pastrez doar pentru primavara si vara, cand tenul meu redevine normal (iarna tenul meu este sensibil si uscat)

Dupa spalarea cu sapunul lichid, cel de-al doilea pas consta in curatarea tenului cu o lotiune tonica. Aceasta o gasiti in 4 variante in functie de concentratia de alcool continuta ( cea numarul 1 nu contine deloc alcool) Eu am numarul 2 insa este un pic cam puternica pentru tenul meu, data viitoare probabil voi opta pentru numarul 1. Acest pas completeaza procesul de curatare a tenului, astfel ca dupa acest pas chiar iti simti pielea perfect curata.

Pasul 3, crema hidratanta se gaseste in doua variante : sub forma lotiune pentru ten uscat si normal si sub forma de gel pentru ten mixt si gras. Eu am prima varianta si este singurul produs dintre cele trei pe care l-am folosit si in timpul iernii. Este un hidratant foarte bun si chiar imbunatateste textura si starea tenului, asta insa o poti observa cel mai bine dupa 2-3 luni de folosire constanta.
Recomand acest set tuturor, cu mentiunea ca ar fi indicat sa consulte un specialist inainte de alegerea programului de ingrijire.