4.10.2009

Friday night : hot chocolate & Elle magazine

Sunt franta de oboseala. A fost o zi grea, plina de emotii si stres. Cum o pot termina cu bine?

Cu :



David Deejay - Say hello


Un zambet pe zi

Outfit : Friday evening walk

Uleiul de masline si ingrijirea unghiilor

           Dupa cum va spuneam intr-un post precedent, uleiul de masline este unul dintre cele mai bune remedii naturiste de infrumusetare. Va spuneam de mastile pentru par care au efect de hidratare si regenerare. Astazi vorbim despre remediul pentru unghii casante.

          Deci cum sa facem sa avem unghiile mai puternice, pentru a le lasa sa creasca mai lungi? 

       Incalziti usor o cantitate suficienta de ulei de masline ( sa fie doar caldut, nu fierbinte) si tineti unghiile cufundate in ulei timp de minim 15 minute. Repetati procedeul zilnic timp de minim o saptamana si o sa vedeti imbunatatiri spectaculoase. 

      Sa aveti unghii frumoase !

Desenele animate din copilarie

        Placerea mea de blogger este sa caut si sa descopar noi si noi bloguri ( nu neaparat pe teme adiacente cu tema blogului meu). Intr-o explorare a blogosferei am dat peste blogul LaTrecut in care aveti listate poze si insemnari cu amintiri din perioada comunista si cea imediat dupa revolutie.

        Eram micuta la revolutie, asa ca din perioada respectiva nu pot spune ca am prea multe amintiri. Totusi o mare parte dintre povestirile si pozele de pe blog se regasesc si in amintirile din copilaria mea.

        Va mai amintiti de desenele animate din copilarie? Cum veneam acasa de la joaca la 7 jumatate seara ca incepeau desenele pe tvr1. Ehh....memories.