8.04.2010

Leapsa : ritualul zilnic de ingrjire (1)


Am primit acum ceva timp o leapsa de la Evergreen despre ritualul meu zilnic de ingrijire.
Pentru ca e o poveste lunga si nu vreau sa va plictisesc cu o postare kilometrica, m-am hotarat sa impart raspunsul meu in 3 parti. Azi incep cu ingrjirea tenului de zi cu zi.

Imi incep dimineata cu cei 3 pasi de la Clinique. Credeti-ma ca produsele astea isi merita toate laudele, chiar curata si ingrijesc tenul extrem de bine. Nu cred ca mi-am mai simtit niciodata tenul atat de curat.


Aveam ceva probleme cu niste pori deschisi pe varful si pe aripile nasului si mi i-a curatat foarte bine si mi i-a inchis. Tin sa mentionez ca problema era minora, deci nu stiu cat de bine functioneaza la cineva care chiar are o problema cu punctele negre.
Incep cu sapunul lichid (curata si revigoreaza, lasa pielea foarte fina) apoi aplic cu o discheta lotiunea ; dupa acest pas chiar simti ca nu mai ai nici urma de impuritati pe ten.

Gelul hidratant (pasul 3) nu inlocuieste crema hidratanta, ci umple golurile ramase dupa curatarea tenului. Dupa folosirea celor 3 pasi ai tenul perfect pregatit pentru aplicarea fondului de ten ( m-a chinuit teribil Toleriane ca nu se aplica uniform si trebuia sa ma chinui cu pensule si apa termala ; dupa ce am inceput sa folosesc cei 3 pasi de la Clinique pot spune ca pana si cel mai incapatanat si dificil fond de ten este extrem de usor de aplicat)




Aplic apoi crema de fata hidratanta si crema de ochi ( chiar face minuni crema asta ; dezumfla si cei mai "pufosi" ochi) si sunt pregatita sa imi aplic machiajul.


Seara ma demachiez cu spuma demachianta (curata si cel mai rezistent rimel fara sa insist). Nu folosesc creme de noapte (cel putin nu inca)




Revin maine cu continuarea lepsei :)

Dau leapsa mai departe :