2.28.2010

Funny

Eram în bancă, citeam. Şi ghici cine se aşează în faţa mea? Profa de mate! Mă gândesc eu: cum să mă bag în seamă fără să ţipe la mine? Şi-mi vine-n cap prenumele ei: Elena. O caut pe Facebook. Îi recunosc poza, îi umblu pe profil pe-acolo, şi ce văd că îi place? Matematica!

Ce fac? Şoptesc: “Băi, ce-ar merge o ecuaţie acuma!” [da fix cât să mă audă]. Băi, şi scoate creta, frate. Mă scoate la tablă, îmi dă şi un 3… ne împrietenim şi pe Facebook!



*Observ ca circula de ceva vreme prin blogosfera.

Worst Lipstick Ever


In general cea mai mare grija cand alegi un ruj e sa ti se potriveasca nuanta. In decembrie mi-am luat rujul L'oreal Infaillible (ca tot i se facuse reclama intr-o vreme prin toate revistele) Mi-am ales un roz- piersica foarte dragut (nuanta 103 - Perma-Pink)
Rujul promite sa reziste pe buze 16 ore. Are 2 batoane : rujul propriu-zis si un balsam de buze.
Initial am zis ca poate nu il aplic eu cum trebuie. Asa ca mi-am facut un gomaj riguros si mi-am hidratat din plin buzele. Acelasi efect. Am urmat pasii de pe instructiuni : mai intai se aplica rujul, se asteapta 2 minute si apoi balsamul. Deci problema nu e la mine.
Produsul acesta este atat de ingrozitor incat ma mir ca l-au pus la vanzare. Cu cata reclama se pompeaza banuiesc ca totusi sunt cumparatori.
Usuca foarte tare buzele, nu se aplica uniform, se strange in pliuri (nu conteaza cat de hidratate ai buzele, tot gaseste pliuri in care sa se stranga) Are un aspect nisipos. Ideea e ca imediat dupa aplicare nu stii cum sa mai scapi de el. Problema e ca rujul asta chiar dureaza cat zice el :)) Ajungi sa iti smulgi pielea de pe buze numai sa scapi de oroare.
Well...m-am ales cu un balsam de buze macar. Dar cam multi bani pentru un balsam de buze.
Cel putin pe moment m-am lecuit de rujuri. Raman la balsam de buze si gloss, cu care cel putin stiu ca nu am probleme.