4.15.2009

Off-topic : Cand se stinge lumina




PS : Dupa ce urmariti acest scurt-metraj nu incercati sa bagati un bec in gura. Nu despre asta este vorba. E foarte posibil sa poti scoate becul din gura usor, dar nu asta este esenta care trebuie captata. Cine intelege ca nu este vorba despre becuri il invit sa dea un comentariu la acest post.

Votez pentru esarfe

Nu imi plac accesoriile. Nu imi place sa port bratari si in nici un caz sa am vreun lantisor la gat. Nu imi plac cerceii mari. Imi place sa vad la altii, dar sa port eu? Nu multumesc.
Totusi esarfa este un accesoriu care ma atrage din ce in ce mai mult. Pentru ca o poti purta intr-o multime de moduri. Poti sa iti prinzi parul cu o esarfa si sa arati foarte sic asa (despre asta vom discuta intr-un post viitor). Poti sa prinzi o esarfa la geanta. O poti pune la gat intr-o multime de moduri, atat intr-o tinuta office cat si intr-o tinuta de seara sau de ce nu, casual. Poti sa o prinzi in loc de curea la jeansi.
Dar despre toate acestea intr-un post viitor. Vom lua fiecare situatie in parte si o vom analiza. Si stii ce? Am sa fiu mai atenta data viitoare cand trec pe langa raionul de esarfe.
Scarfs

Lookul romantic

Observ ca se poarta mult funditele, camasile lejere din materiale pretentioase peste care poti pune o centura care sa iti complimenteze talia, camasile lungi si racoroase. Am selectat cateva astfel de piese care imi plac mult :