5.11.2010

Leapsa : cartea de pe noptiera

Am tot preluat lepse dar nu am pornit pana acum una. Zilele trecute mi-a venit o idee de leapsa, mai exact "Cartea de pe noptiera". Nu e musai sa fie cartea de pe noptiera, poate sa fie cartea din geanta sau cartea de citit pe tren sau pe avion, you got the point.
Ma intereseaza sa vad ce carti v-au facut cu ochiul sau v-au fost recomandate, ce carti abia asteptati sa cititi.

Asadar, cartile de pe noptiera mea, care ma asteapta sa le citesc de vreo 4-5 saptamani (am fost foarte busy cu un proiect) :



1. Alan H. Cohen - Viata ca o teapa (mic tratat de antiratare)
Citind cuprinsul mi-am dat seama ca este o colectie de sfaturi, in primul rand pentru cariera dar si pentru viata, sub toate aspectele ei. Cred ca o sa-mi prinda bine sa o citesc si vine intr-un moment bun. Revin cu pareri.
2. Daniel Kehlmann - Eu si Kaminski
Mi-a fost recomandata de big sis', iar eu am mare incredere in recomandarile ei. E din colectia "Raftul Denisei" de la Humanitas, din care am mai ochit niste titluri.
3. Mihail Bulgakov - Maestrul si Margareta
Ma chinui de aproape un an sa o citesc. Mereu renunt dupa 50-100 de pagini. Actiunea e structurata pe 2 planuri, iar unul dintre planuri chiar nu reusesc sa il parcurg. Stiu ca este important, dar mai mereu abandonez. Sper de data asta sa duc la bun sfarsit cartea asta.

Leapsa merge mai departe la toti care vor sa o preia. Nu e neaparat nevoie sa aveti blog, puteti sa lasati si un comentariu aici.
Sunt curioasa ce vor raspunde si ce ne vor recomanda :

Adia
Evergreen
Mihaela Anghel
Pixxie
Surasul Demetrei
Camelcutza
Cafeneaua Oanei
Fluturas roz