11.27.2010

Review : sampon Phytonectar si fiole Phytopolleine de la Phyto

Hey girls,

Acum ceva timp, Mihaela mi-a trimis cutia cu bunatati de la Phyto; ce contine cutia vedeti in poza de mai jos. Astazi am sa fac review la doua dintre produse.


Revew fiole Phytopolleine

Mi-a prins foarte bine cutia cu esantioane, pentru ca eram intr-o perioada in care parul imi cadea foarte tare. Stiu ca e normal sa iti cada parul toamna, dar mie imi cadea chiar foarte tare (in fiecare zi cred ca imi cadea echivalentul unei suvite de par, ceea ce era ingrijorator pentru mine)
Mi-am pus speranta in fiolele de la Gerovital si in vitamine, dar fara rezultat. Apoi m-am dus pana la o farmacie sa imi iau pastile Forcapil si fiole Revalid, insa bad luck, nu aveau si nici nu aveam timp sa mai caut pe la alte farmacii.
Pentru ca nu mai puteam sa stau nici o zi fara sa aplic un remediu pentru a stopa caderea parului, am luat o fiola Phytopolleine din cutie. Am aplicat continutul fiolei pe scalp, mi-am invelit parul cu un prosop si am lasat sa actioneze peste noapte. Miroase foare puternic a brad; de fapt... miroase toata casa de parca ai fi taiat o padure de brazi. Pe mine nu m-a deranjat mirosul puternic.
A doua zi, cand mi-am spalat parul nu am observat vreo schimbare, insa urmatoarea data s-a vazut efectul : mi-au cazut ceva mai putine fire de par.Dupa o saptamana am aplicat si cea de-a doua fiola. Cele doua fiole m-au convins ca trebuie sa imi iau pachetul , insa cand le-am cautat prin farmacii pareau de negasit. Cam asta ar fi singura problema cu ele.

Review sampon Phytonectar

Prima data am incercat samponul Phytocitrus de care nu am fost prea incantata, pentru ca mi-a lasat parul cam uscat. Well, probabil nu era potrivit tipului meu de par. O vreme am revenit la samponul meu, pana saptamana asta cand am incercat samponul Phytonectar.
Stiti senzatia aceea care o aveti dupa ce clatiti balsamul sau masca de par? Parul e complet descurcat, moale si fin. Exact aceeasi senzatie o ai cand clatesti samponul Phytonectar, ceea ce nu mi s-a mai intamplat cu un sampon. Totusi nu sar peste aplicarea mastii de par, chiar daca imi simt parul hidratat dupa samponare.
Dupa uscare, parul e foarte bine hidratat, lucios si matasos, usor de indreptat. Tinand cont ca ar cam trebui sa ma vopsesc zilele astea si ca parul meu era cam mat si tern, efectul samponului Phytonectar e chiar o performanta.
In plus, are un miros foarte placut, care se mentine in par pana la urmatoarea spalare.
Partea rea e ca si asta e greu de gasit, dar trebuie neaparat sa il am. Asa ca maine ma inarmez cu rabdare si iau toate farmaciile la rand pana cand gasesc samponul minune.

Verdict : chiar sunt extraordinare produsele Phyto, cu conditia sa alegi gama potrivita tipului tau de par. Recunosc ca m-a dezamagit Phytocitrus si ma gandeam ca toate produsele sunt la fel, dar de fapt a fost greseala mea pentru ca nu era potrivit tipului meu de par. Asa ca lucky me ca am putut sa incerc mai multe produse si sa il aleg pe cel potrivit mie.


LE : Phytopolleine se gaseste online la farmacia Stejara .