6.02.2010

Marble manicure



Ce parere aveti? Sa incercam sau nu?

Hair by Marie Claire


De mai bine de un an mi-a atras atentia, pe rafturile din librarii, o colectie de 3 albume aparute sub sigla Marie Claire. Se doresc a fi carti/ghiduri; eu le spun albume pentru ca mai mult au poze frumoase asternute pe pagini lucioase decat continut si informatie.
In sfarsit am intrat in posesia uneia dintre cele 3 carti, mai exact cea despre ingrijirea parului. Sunt foarte incantata de calitatea pozelor, dar si de informatii. Desi majoritatea sfaturilor aparute acolo le stiam (dar hey...sunt avida de informatii in ceea ce priveste ingrijirea parului asa ca am tot citit articole si pareri pe tema asta). Este impartita pe mai multe capitole (pornind de la spalatul parului, pana la coafat si vopsit), contine sfaturile pertinente ale stilistilor L'oreal (o modalitate grozava pentru ei de a-si face reclama). Am invatat cateva lucruri care nu le stiam si chiar o sa le aplic in zilele ce urmeaza.
Pe wishlist-ul meu acum troneaza "Face & Body by Marie Claire" si "Make-up by Marie Claire". Daca v-am facut curioase, va recomand sa le rasfoiti bine inainte de a le cumpara.