3.27.2009

Despre curentul vintage

          Nu ma pot abtine sa nu scriu, mai ales acum ca am dat peste inca o minunatie de blog cu vanzare de haine vintage. In Vest curentul vintage e de ceva ani in voga si uite ca a ajuns si pe plaiurile mioritice. La noi lumea se fereste sa spuna second-hand si ii zice simplu : vintage. La noi second-handul se confunda cu vintage. Probabil s-au gandit ca da bine, ca pot pune preturi mai mari pe "comorile" din sifonier.

        Mai devreme am dat din intamplare pe un blog din categoria "vintage boutique" (or fi sute asemenea bloguri). Cucoana in cauza avea de vanzare o pereche de sandale Dior. Frumusele, sa fi fost de acum vreo 4-5 ani, dar uzate. 800 de lei. What are you insane woman? Si mai spunea ca la ea anii vechime nu sunt defect ci calitate. Oh brother!

  

Beauty trends


Pony-tail ramane in trend. Ca sa iasa perfect e important sa ai parul perfect intins.


Imi place genul asta de coc, aduce putin cu stilul lui Audrey Hepburn. Se pare ca the 50's are back.

Parul rasucit intr-un coc pe o parte imi place foarte mult cum arata. Si e foarte usor de facut. Pur si simplu prinzi parul in coada pe o parte, il rasucesti si il prinzi cu cleme ascunzand elasticul. Apoi il poti ciufuli putin pentru un look mai rock.