6.12.2010

Leapsa : serialele mele preferate


Am primit acum ceva timp leapsa cu serialele mele preferate de la Evergreen.
De 3 ani de zile mi-am facut un obicei din a urmari cate un episod in timpul mesei (stiu ca nu e sanatos, dar mie imi face bine pentru ca nu prea am pofta de mancare in general). Ma refer desigur la serialele ale caror episoade dureaza 20 de minute.

1. Gossip Girl
Prima data am auzit de serialul acesta de la o prietena; mi-a spus ca deja urmarea al4lea episod pe ziua respectiva, asa ca m-a facut curioasa. Cum am intrat in vacanta mi-am scos si eu primele episoade. Si daaa...nu m-am putut abtine si am pus imediat dupa primul episod si cel de-al doilea episod, apoi al treilea si tot asa.
Inca nu ma pot decide de cine imi place cel mai mult, de Serena sau de Blair. Voua care personaj va place cel mai mult?

2. Family Guy
Primul episod nu mi-a placut deloc, al doilea a inceput sa ma amuze cat de cat; dupa ce am vazut deja vreo 5 episoade radeam cu pofta la toate glumitele lor. Personajul meu preferat? Fara indoiala Stewie.

3. The Simpsons
La Simpsons am inceput sa ma uit in primavara lui 2009; l-am terminat prin martie anul acesta cred. Are 25 de sezoane si mi-a parut rau cand l-am terminat; ma obisnuisesi sa ii vad zilnic si sa le gust glumele.

4. Southpark
Primul episod m-a ororizat; glumele lor sunt fara perdea si e presarat cu multe injuraturi. Dar si de data asta m-am obisnuit cu stilul lor si am inceput sa le pricep glumele. Erik Cartman e "hell'a funny", vorba lui.

5. How I met your mother
Am vazut cateva episoade cand am fost in vizita la sora mea, suficient cat sa inceapa sa imi placa. Daca va place Friends, o sa va placa si asta.

6. Friends
Ehh...classics.

7. Seinfeld
Again...classics.

8. American Dad
Serialul asta e facut de cei care au facut si Family Guy. E ceva mai cuminte serialul asta, dar parca nu la fel de amuzant. Totusi merge, imi place.

8. Life
E un serial documentar despre animale produs de BBC. E HD si daca il vezi pe un ecran mare e absolut genial.

9. Judge Amy
Este difuzat de Hallmark; imi place pentru ca imi aduce aminte de acasa.

Dar serialele voastre preferate care sunt? Dau leapsa mai departe :

Special Koko
Adela Sirghie
Camelcutza
Pearly Peach
Maria
Aly
Cafeneaua Oanei
My Butterfly

Pixxies Shares
Surasul Demetrei

Beauty Reviews by Andreea
Epurica
(o asteptam sa revina din sesiune)