11.17.2009

Cosmeticele minerale


De cand a inceput nebunia asta cu cosmeticele minerale tot tanjesc dupa un fond de ten. Si stiu foarte bine ca nu sunt potrivite pentru tenul meu (am tenul uscat). Dar nu...cand vezi acolo reclame peste reclame despre finishul extraordinar care ti-l ofera, despre cat de usor se aplica (numai puf puf pe obrajori si gata) si despre cat de sanatoase sunt (poti sa dormi machiata... yeah right, cum sa nu).
In prima mea tentativa, m-am plimbat pe langa zona cu farduri minerale, dar domnisoara de la tejghea mi-a spus ca nu sunt potrivite. Ok..am insfacat 2 lacuri de unghii si o mascara Architect(care apropo, e la promotie, iti da si un eye liner) si am plecat multumita de acolo.
A doua oara, chiar ca nu a mai scapat fondul de ten din mainile mele. Si uite asa m-am dus eu acasa cu fond de ten cu minerale.
Astor Mineral Match (brrrrrr...doar atat zic)Se prindea mineralele alea pe tenul meu si ramaneau niste dare oribile de culoare. Ca sa nu mai spun ca mi s-a uscat tenul asa de tare ca parea ca port o masca.

Deci fetelor, daca nu e recomandat machiajul mineral pentru tenul uscat atunci inseamna ca nu e recomandat si punct.

Guinea pig song

Posibil celor care nu au purcelus de guinea acasa sa nu li se para asa haios urmator clip.
Dar mie mi se pare foarte dragut. Cine are un purcelus acasa o sa observe ca versurile subliniaza cele mai importante aspecte din viata animalutului : ca ii trebuie multa vitamina C pentru ca o asimileaza greu, ca ii trebuie fan, ca trebuie si pelete si legume si many more.
Si in definitiv, everyone should live their live the guinea pig way!