4.19.2010

Pensule ELF

Nu aveam de gand sa comand vreo ceva de pe ELF, dar am rasfoit un forum si fetele erau incredibil de incantate de pensulele ELF. (erau incantate si de produsele de machiaj, dar tot entuziasmul lor nu m-a convins; am eu convingerile mele ca produsele ieftine nu au cum sa fie stralucite, cu mici exceptii)
Am spus ca niste pensule nu au ce rau sa imi faca si merita sa le incerc.

Am fost putin dezamagita de pensula de blending ca arata diferit fata de poza de prezentare. Pe site-ul lor pare mult mai pufoasa si mai flexibila, cu perii mai rari si mai putini (arata ca o pensula de blending ca sa nu lungesc vorba)


In rest, celelalte doua pensule arata la fel cum ma asteptam.
Pensulele sunt cat se poate de bune pentru o incepatoare in machiaj sau pentru cineva care obisnuieste sa isi faca machiaje simple. Dar pentru cineva pasionat de make-up sunt un big NO NO.
Cineva de pe forumul respectiv spunea ca sunt cu mult mai bune decat pensulele Sephora pe care daduse de zece ori mai mult, altcineva le compara cu pensulele MAC sau sustinea ca nu se compara cu pensulele The Body Shop.
Nu stiu cum de s-a ajuns la aceste aprecieri fabuloase. Este cat se poate de logic ca nu ai cum sa primesti calitate superioara la un pret de zece ori mai mic.