8.10.2010

Leapsa : ritualul de ingrjire (3)


Buna tuturor,

revin cu partea a3a a lepsei (m-am lungit cam mult, nu?).
Astazi vreau sa vorbesc despre ingrjirea parului, despre cum mi-l ingrijesc eu sau despre cum ar trebui sa mi-l ingrijesc pentru a arata cat mai bine.

De-a lungul timpului mi-am pus speranta intr-o multime de tratamente, masti profesionale sau de la hipermarket si seruri. Am incercat toate ustensilele aparute in ideea sa am si eu un par lucios si sanatos.

Am ajuns la concluzia ca este extrem de important tunsul periodic al varfurilor. Degeaba te dai cu ser si masca de la nu stiu ce firma, daca nu ai mai fost la un tuns de varfuri de 5 luni. Cand se implinesc 6 saptamani de la ultimul tuns la mine deja se simte. Am avut o perioada in care mergeam periodic pt vopsit si tuns si chiar imi arata foarte bine parul. Apoi, din lipsa de timp, am inceput sa ma vopsesc acasa. Cu siguranta ca nu mai fac greseala asta. De cand am revenit la obiceiurile bune parul meu si-a revenit. Asa ca invatati din greselile mele si nu sariti peste vizita de la coafor.

Nu pun mare pret pe marca samponului si a balsamului, personal nu mi se pare ca se merita. Atata timp cat respect regula cu tunsul, e bun si samponul din supermarket pentru mine.

Masca de par folosesc absolut mereu dupa spalarea parului. Din nou, am ajuns la concluzia ca daca imi tund varfurile la timp, parul meu functioneaza la fel de bine atat cu o masca de la Kallos cat si cu una de la Wella Professional.

Folosesc mereu o picatura de ser sau un puf de spray de luciu (produsul asta chiar nu trebuie sa lipseasca la mine) si se aseaza frumos asa, fara pheon sau placa. Eram dependenta de pheon si placa atunci cand nu ii taiam varfurile si ma vopseam acasa.

Il vopsesc cu Keune la salon. Obisnuiam sa folosesc L'oreal Preferance acasa, dar desi au acelasi pret, nu se compara calitativ.

Pentru volum, va recomand sa investiti intr-un pheon de calitate (chiar simt o diferenta foarte mare intre pheonul simplu si cel cu ioni).


PS : sper ca nu am fost incoerenta, e 12 noaptea si mi-e foarte somn :)