12.12.2009

Christmas movies

Azi va propun o lista de filme care sa va pregateasca de Craciun ( trebuie sa intram in atmosfera sarbatorilor, nu?)

1 . It's a wonderful life
Este un film de Frank Capra, deci aveti din start garantia ca va recomand un film foarte bun.
Cand il revad acum, ma duce imediat cu gandul la copilaria lipsita de griji, la mirosul de portocale si cozonaci proaspat copti, la mirosul de brad garnisit cu bomboane de pom cu jeleu. Imi induce starea de multumire care o aveam in copilarie cand urmaream filmul asta (transmis an de an, de Craciun sau Anul Nou).
Filmul a reusit sa imi transmita cu succes mesajul, desi aveam doar 7-8 ani si ma chinuiam sa tin pasul la citit cu subtitrarea. Si anume, ca tot ce ai nevoie ca sa te simti implinit de sarbatori e sa ai familia langa tine.
Va recomand sa il vedeti dupa ce ati impodobit bradul sau cat impachetati frumos cadourile pentru cei dragi.


2. Miracle on 34th Street
Un film vechi dar atat de frumos, ne indeamna sa credem in magie. Daca aveti copii merita sa il vedeti, daca va simtiti copil in seara de Ajun iar trebuie neaparat sa il vedeti.
Long story short : un batranel angajat pe post de Mos Craciun la Macy's pretinde ca este cu adevarat Mos Craciun, dar lumea este sceptica. Titlul da indicii despre turnura povestii.


3. Four Christmases
Nu e un film clasic de sarbatori, nu o sa va introduca in atmosfera sarbatorilor deloc, dar chiar deloc. De asta va recomand sa il vedeti acum, nu de sarbatori.
Este o comedie spumoasa, va garantez. Reese Witherspoon si Vince Vaughn fac un cuplu de exceptie.

4. A Christmas Carol
Cred ca ruleaza inca in cinema, cel putin aici la mine. E un film animat, foarte dragut, bazat pe o poveste de Charles Dickens. Am fost sceptica la inceput, dar dupa ce am urmarit un trailer am stiut ca trebuie sa il vad.
Cum vad eu ca merge urmarit filmul asta? In familie, dupa ce am despachetat cadourile, am luat masa, si ne relaxam tolaniti pe canapea uitandu-ne la filmul asta.



PS : Ningeeeeeee !

Review : Vichy flexilift

Am sa scriu mai intai plusurile :
- este pe baza de silicon, deci rezista, nu risti sa iti murdaresti hainele.
- acopera foarte bine ( din ce am incercat eu pana acum are cea mai buna acoperire)
- finally am gasit o nuanta sa mi se potriveasca (Opal)

Minusuri :
- din cauza ca este pe baza de silicon si nu pe baza de apa, iti astupa porii. Deci nu e bun pentru folosire frecventa.
- usuca tenul si am nevoie sa fac gomaj mai des (probabil pentru tenul gras e mai potrivit)


Eu sunt multumita de Flexilift dar cu siguranta nu il voi folosi zilnic (doar cand am nevoie de o acoperire foarte buna). Imi incarca tenul si imi astupa porii (cel putin asta e senzatia pe care mi-o da). Probabil daca as fi avut un ten gras ar fi fost mult mai potrivit.