9.04.2009

My movies

In ultimele zile am avut dispozitia sa ma uit la o multime de filme. Filme de care auzisesi de mult, dar nu am avut timpul sau starea necesara pentru a le urmari.

Well well... stiu ca depinde de gusturi, dar unele dintre filme au fost sub asteptarile mele, altele m-au uns la inima, iar altele mi-au chinuit rabdarea.

Next time trec la regizori europeni, sa imi gadile intelectul. Deocamdata mi-am testat rabdarea cu niste comedii clasice americane.

Am sa notez numai ce merita vizionat.






"The break up" - imi plac filmele cu Jennifer Aniston, iar acesta a fost un film placut de urmarit. Insa nu m-am atasat de nici un personaj, nu mi-a starnit nici o stare. Pur si simplu am stat linistita alea 90 de minute si l-am urmarit. Ma asteptam la un final colosal macar, la un deznodamant sa ma puna pe ganduri. Dar nop... nimic. Pur si simplu expune o situatie banala, intr-un mod destul de placut de urmarit totusi.
Per total totusi un film dragutel.



Continuand pe ideea ca imi plac comediile cu Jennifer Aniston, m-am uitat pe imdb si am ales "Management". Eeeh... asta chiar merita vazut. In primul sfert de ora inca ma intrebam daca sa inchid sau nu filmul. Insa apoi m-am atasat de personajul principal, care mi-a indus stari de suspans, tristete si bucurie. O comedie romantica foarte draguta.



Ice Age 3... nice. L-am vazut in 3 reprize deci nu m-a tinut lipita de canapea. Dar dragut, amuzant pe alocuri.
E in orice caz mai reusit decat primele doua Ice Age-uri.


"Definitely, maybe" l-am scos pentru ca am vazut ca e foarte popular. Insa am renuntat sa ii mai vad finalul, punand stop cu un sfert de ora inainte. Nu e pe gustul meu. Nici prea romantic, nici prea amuzant, nici un suspans, nimic.




Vai...deci filmul asta e superb. O comedie plina de clisee americane, dar noroc de actrita si de toate hainutele superbe pe care le poti vedea in film. Trebuie sa il vezi.



Ma asteptam la mai mult de la "17 Again" avand in vedere cata reclama i s-a facut. Nu stiu de ce am impresia ca am mai vazut un film pe aceeasi idee.


Muchos besos si daca stiti filme faine sa imi ziceti si mie de ele. Am o perioada acum ca as vedea filme tot inainte.
Diseara vad "Breakfast at Tiffany's" ;)

I loooove the chouchou

Imi plac foarte mult balerinii astia de printesa urbana.
Nu m-am putut abtine sa nu vi-i arat si voua. Sunt deosebiti.




sursa poze : chouchou