11.21.2010

Review : kit de tratament pentru regenerarea parului Gerovital

Hello girls,
Imi cer scuze ca am fost absenta in ultima perioada, insa au intervenit niste schimbari majore in viata mea lately si timpul liber imi lipseste cu desavarsire. Don't worry, e de foarte bine :D Dar de-acum incerc sa revin la ritmul meu de postare.

***


V-am spus acum ceva timp ca imi cade parul ingrozitor de tare ( o cadere sezoniera ceva mai intensa; chiar asa de tare nu mi-a mai cazut niciodata). Mi-am cumparat kitul cu fiole Gerovital in care mi-am pus toate sperantele. V-am spus la vremea aia ca dupa ce am citit modul de utilizare am devenit sceptica.
Dupa ce spargi o fiola mica si una mare si amesteci, continutul se transforma intr-o crema galbuie. Ei recomanda sa aplici si la radacina si pe lungimea parului. Deci clar nu pot concura cu fiolele Revalid care actioneaza la radacina parului ; probabil se vor a fi o masca de par mai puternica.
Dupa ce am incheiat tratamentul ( ca totusi am zis sa ii dau sansa pana la capat) pot sa va zic sigur ca nu prea ajuta la regenerare si nu reduce deloc caderea parului. Mai mult, nici macar nu hidrateaza. Cred ca obtii rezultate mai bune cu un balsam de la supermarket decat cu fiolele astea.

Verdict : zero efect; sunt chiar dezamagita de aceste fiole.

Din fericire am gasit o solutie pentru problema mea cu caderea parului si acum e totul pe drumul cel bun :D