11.14.2009

Saw 6 - movie review

Ok... am facut-o si pe asta. Am mai marcat un thriller pe lista.
Pentru cine nu este familiarizat cu seria filmelor Saw, numele vine de la Jigsaw (numele dat criminalului, adica puzzle) dar "saw" mai inseamna si topor or somethin'. Ati inteles ideea...e un joc de cuvinte.
Ce e interesant si diferit la filmul asta, e ca in spatele crimelor nu sta dorinta de a ucide ci dorinta de a face dreptate oamenilor care au suferit din cauza victimei. Te ingrozesc situatiile prin care trec victimele criminalului dar te gandesti ca totusi heeei, au facut rau la atatia oameni.
Ce senzatie am avut in primele 5 minute ale filmului (care sunt de-a dreptul groaznice)? Pai a fost la fel ca atunci cand merg in parcul de distractii si ma asez intr-o tiribomba care e muuult prea periculoasa pentru gusturile mele si totusi nu ma pot da jos si sa renunt, pentru ca bara a fost fixata si totul e gata sa inceapa. Asa ca sper din tot sufletul sa treaca alea 5 minute cat mai repede si imi jur ca nu o sa ma mai urc ever in asa ceva. Asa si acum. Mi-am zis ca sper din tot sufletul sa treaca cele 90 de minute cat mai repede si jur ca nu o sa ma mai uit la alte filme de genul. Totusi niciodata nu ma tin de cuvant. Probabil asa o sa fie si de data asta.
Totusi e interesant filmul, chiar putin educativ as putea spune. Cel putin pe mine m-a pus pe ganduri sa fiu mai atenta la sentimentele oamenilor care ma inconjoara.
Nu va dau detalii, vreau sa fie surpriza pentru voi daca aveti de gand sa il vedeti. Daca nu va tine inima va sfatuiesc sa nu il vedeti.

Cheers.