10.18.2010

2. One picture a day


Review : Kallos Blossy


Ieri, dupa ce mi-am facut tratamentul Gerovital imi simteam parul foarte uscat si greu de descurcat. Mi-am dat seama ca nu rezolv problema cu leave-in-ul de la Wella, asa ca m-am apucat de scotocit prin dulapul de cosmetice. Am dat peste uleiul de par de la Kallos, Blossy, care statea uitat de cateva luni (desi a fost o vreme in care era nelipsit din ritualul meu de ingrijire al parului, dar cum nu am mai folosit de foarte mult timp placa de intins parul am renuntat si la folosirea acestui ulei)
Am aplicat o cantitate generoasa pe parul ud ( foarte important sa il aplici pe parul ud, cand cuticula firului de par este inca deschisa). Cand spun cantitate generoasa ma refer la 6-7 picaturi (acum depinde cat de lung ai parul si cat de uscat e, al meu "trage" destul de mult ulei si balsam). Am periat bine parul ca sa distribui produsul cat mai eficient. Mi-am uscat parul cu treapta cea mai joasa la caldura. Apoi am trecut cu peria rotunda termica si cu feohnul dat pe treapta cea mai inalta de caldura pe fiecare suvita in parte. Rezultatul a fost extrem de multumitor : par perfect intins si lucios.
De obicei nu prea am incredere in produsele ieftine insa acesta chiar este foarte bun si se ridica la nivelul celor profesionale.
Se gaseste in 3 variante : glossy, blossy si flossy. Eu am mai avut glossy care este la fel de bun ca blossy. Pe ele scrie ca ar oferi protectie termica iar cel pe care il am acum inlatura tonurile galbui de pe parul blond ( cum eu nu am tonuri galbui, nu stiu cat de eficient este in privinta asta)


Il recomand pentru fetele cu parul uscat. Din ce am observat, obtin rezultate bune doar cand il aplic pe parul ud si apoi il usuc cu feohnul.


PS : mai sunt doar 4 zile in care va puteti insrie la concursul Vichy.