4.02.2010

Este vineri si este vacanta



Am terminat si cu examenul si in sfarsit am intrat in mini-vacanta de Paste. A aparut Elle de cateva zile dar tot am amanat sa o iau pentru ca eram sigura ca voi sta minim 2 ore sa o rasfoiesc bine, iar eu aveam de invatat. Nu ca ar fi contat 2 ore in plus sau in minus la ce subiecte am avut, dar voiam sa ma simt eu impacata cu mine insumi. Asa ca ce a facut eu cand am terminat cu examenul? That's right, mi-am luat Elle. S-a meritat asteptarea; ramane pe departe revista mea preferata. Are si supliment Elle man, asa ca daca va luati numarul de aprilie aveti ceva de citit si pentru that someone special :P
De maine cam intru in offline 2-3 zile, plec sa sarbatoresc Pastele cu familia asa ca va urez de pe acum sarbatori fericite alaturi de cei dragi ( asta e urarea mea preferata )
Maine dimineata imi iau cadoul de ziua mea (destul de tarziu, dar am fost pretty busy in ultima saptamana). Revin cu detalii despre ce mi-am ales. Iii..can't wait. Am toate motivele sa trezesc maine cat mai de dimineata.


Obsesia cosmeticala pe ziua de azi e glossul de la Too Faced Mood Swing. Ma fascineaza ideea glossului asta; isi schimba nuanta in functie de starea ta de spirit. Trebuie neaparat sa il am !!! Nu imi plac lipgloss-urile dar asta chiar e cool. Ma interesez si promit sa revin cu detalii. Nu sunt sigura ca se gaseste in Sephora de aici.

Pun si melodiile care le tot pun pe repeat de vreo cateva zile incoace; stiu, sunt vechi, dar mi-am adus aminte de Maroon 5 zilele astea si le-am luat la rand piesele care imi placeau. Si inca imi plac.