12.06.2009

Spune-mi ce parfum porti ca sa-ti spun cine esti

Va astept sa va prezentati. Nu, nu vreau numele vostru si nici CNP-ul. Vreau sa imi spuneti care considerati ca este parfumul care va reprezinta cel mai bine. Acel parfum care il purtati mai mereu de la o vreme incoace, astfel ca persoanele cunoscute cand il testeaza la o parfumerie sa isi aduca aminte imediat de voi.
Probabil aveti deja o istorie a parfumurilor ; arome care va aduc aminte de anumite perioade din viata voastra, care atunci cand se intampla sa le intalniti, va fac sa retraiti acele zile ca si cum ar fi fost ieri.
Sa ma prezint eu mai intai. Imi plac parfumurile foarte dulci si florale. Dar dulci dulci dulci. Well, momentan Nina e my fav. Urmatoarele pe lista, pentru cand o sa trec de perioada Nina, sunt Bvlgari - Rose Essentielle si Hugo Boss- Femme. Ce vrea sa spuna faptul ca imi plac parfumurile foarte dulci-floarale? Probabil ca sunt copilaroasa, ca inca nu am renuntat la pantofi sport desi port preponderent tocuri, ca sunt foarte tanara si inca exista emotia descoperirii cand deschid un ou Kinder. Si ca mai am mult mult pana la Chanel no5. Come ooon people, nu am ajuns inca nici la Burberry Brit.
Voi ce parfumuri purtati? De care v-ati atasat?




Untitled

wear it like dress

bez tytułu

pimp my moise

zappos fashion


Nylon Mag!

School 2