4.21.2010

L'Oreal Excellence - vopseaua mea preferata


Am promis de mult un review la aceasta vopsea si cum in seara asta a venit momentul sa imi colorez din nou parul mi-am propus sa va impartasesc si voua parerile mele.
Dintre vopselele din comert preferatele mele sunt Preferance si Excellence (desi am vazut si multe pareri negative pe forumuri si blog-uri). Pentru vopselele astea pot sa bag mana in foc ca nu ai sa te trezesti cu nuante de portocaliu sau cu o culoare lipsita de naturalete.
Am lasat de multe ori impresia celor din jurul meu ca parul meu este natural ( si am luat ca un compliment acest lucru)
Intr-adevar nu este cea mai rezistenta vopsea din lume, dar trebuie sa recunosc ca nu folosesc produse pentru par vopsit si ca fac multe tratamente si aplic des masti.
Culoarea isi pierde din stralucire dupa 3 saptamani, dar eu sunt multumita. Are un pigment puternic si reusesc sa am parul blond fara decolorare.

Noutatea la Excellence (fata de Preferance) este ca vine cu un tratament pre-colorare. Nu stiu cat de mult ajuta, dar ma simt mai safe sa aplic acel serum inainte de vopsea.
Ce imi mai place la aceasta vopsea este ca are un aplicator tip pieptene foarte usor de folosit. Stiu ca ar trebui sa folosesc o pensula daca tot m-am hotarat sa nu mai apelez la serviciile unui salon, dar data viitoare de acum :P

Eu folosesc fix nuanta din poza. La mine iese putin mai inchis, dar nu cu mult. Oricum, fara nuante de portocaliu; lasa un par blond cu aspect natural.