5.14.2010

Buy Books

Daca sunteti utilizatori Facebook cu siguranta ati observat macar o data o reclama foarte haioasa cu un soricel care rontaie carti (asta sunt eu; imi iau ochii animatiile colorate). Soricelul face reclama la Buy Books , o librarie online unde gasesti de toate, de la carti din domeniul IT pana la carti de bucate.
De la Evergreen am aflat de campania lor :

” Scrie un articol în blogul tău, despre o carte pe care o iubeşti sau o deteşti.
În cadrul postului, inserează un singur link către http://www.buybooks.ro/ pe cuvântul cărţi, boldat.
Atât: cărţi

Orice blog decent (adica nu nou-creat sau gol) primeste un cupon de 30 RON, plus transport gratuit (mai putin cu curierul).
Daca blogul are pagerank minim 3 primeste cupon de 50 RON.
Daca are pagerank 4, primeste cupon de 70 RON.
Daca are pagerank 5, cupon de 100 RON.

Trimite mail la buy@buy.ro, pune acolo şi link-ul către articolul tău şi vei primi codul cuponului.
După care, fă comanda la cartea pe care o vrei, Buybooks.ro este o maare librărie virtuală.”

Nu ma pricep la facut recenzii; dat fiind ca profesia mea este in domeniul IT, mai degraba iti scriu cod si iti fac o interfata frumoasa in care sa iti explic cat de mult mi-a placut sau displacut o carte decat sa ii fac o recenzie in toata regula.

Daca e sa recomand o carte, as alege "Cartea gesturilor" de Peter Collett. A trecut mai bine de un an de cand am citit-o si totusi o am mereu in minte. Mi-e mai usor sa citesc oamenii dupa gesturile care le fac, imi dau seama daca sunt emotionati, nervosi, tristi. O sa spuneti ca nu e nevoie de o carte sa va dati seama daca cineva este nervos, dar credeti-ma ca se merita sa o cititi. Nu-mi ia mai mult de 10-20 de minute sa imi dau seama de temperamentul unei persoane pe care o vad pentru prima data. Contine un capitol dedicat minciunii sau mai exact, cum sa iti dai seama daca persoana din fata ta incearca sa te minta. Este tratata postura, mimica fetei, micro-gesturile. Nu numai ca te ajuta sa afli mai multe despre cei din jurul tau, dar te ajuta si pe tine sa iti controlezi micile scapari, astfel incat sa lasi o parere cat mai buna.

Enjoy reading si dati vestea mai departe.