3.27.2011

Review : crema de ochi Clinique All about eyes rich


Am auzit de crema aceasta de mult timp, cum ca ar face minuni si am inceput sa o folosesc de vara trecuta.
First of all, am tenul foarte uscat deci am tendinta de a forma riduri fine la ochi. Deja era ingrijorator sa am liniile alea la ochi la varsta pe care o am. Se simtea nevoia folosirii unui produs specializat pe problema asta, deoarece o simpla crema hidratanta se vede ca nu facea fata. La ridurile fine se mai adauga si pungile de la ochi si cearcanele ( astea au aparut relativ recent)
Si cum ochii incercanati le stau bine doar ursilor panda, what to do what to do?
Noroc ca sora mea este mai ingrijorata de evolutia ridurilor mele decat mine, si astfel mi-a facut un cadou foarte potrivit. Unde mai pui ca a apreciat bine gravitatea situatiei si mi-a luat varianta rich. E genul de produs pe care dupa ce incepi sa il folosesti incepi sa te intrebi cum de puteai sta inainte fara sa il folosesti?
E recomandat sa o folosesti dimineata si seara, dar eu aplic crema aceasta doar seara, odata cu o crema mai grasa de fata. Dimineata aplic doar fluidul hidratant din cei 3 pasi, nu imi place sa imi simt tenul prea incarcat pe timpul zilei. Well, chiar merge, liniile fine dispar si ma trezesc fara pungi la ochi. Produsul promite sa ilumineze zona ochilor, dar la mine la aspectul asta cel putin nu functioneaza, insa ma descurc foarte bine cu iluminatorul Touche Magique si creionul Bright eye de la Benefit. Probabil trebuie sa investighez si cauza cearcanelor; nu sunt prea grave dar ma deranjeaza.
Evident ca rezultatele nu se vor vedea peste noapte, insa nici nu veti astepta mult pana sa apara. Avand in vedere ca aveam doar linii fine si nu riduri, cam la 3-4 zile dupa ce am inceput sa o folosesc au disparut complet, iar daca am grija sa o aplic in fiecare seara, a doua zi dimineata ma trezesc fara pungi la ochi.
Concluzie : me like it ! :)