9.29.2010

Review : fond de ten Aera Teint Vichy


M-am intors si incep cu review-urile la fondurile de ten Vichy, despre care v-am spus ca le-am primit spre testare.
Incep cu cel nou aparut, Aera Teint. Eu am tenul uscat si sensibil; dintre toate cele trei fonduri de ten cred ca Aera Teint se potriveste cel mai bine cu tenul meu.
Are o textura foarte fluida, asemanatoare cu Superbalanced de la Clinique. Diferenta dintre cele doua e ca Aera Teint are putere de acoperire mai mica. Senzatia pe care o lasa dupa aplicare e asemeni celei dupa aplicarea unei creme hidratante light ( stiu ca pentru tenul uscat se recomanda folosirea cremelor grase dar eu tot pe cele light le prefer).
Ce mi-a placut foarte mult si e un mare plus e aspectul natural care il lasa in urma aplicarii. Nu se observa ca ai aplicat un fond de ten. Si alt plus e ca nu il simt pe fata ( dat fiind ca am tenul uscat, in general dupa 2-3 ore de la aplicarea fondului de ten simteam cum ma strange pielea. La Aera Teint nu am patit problema asta).

Singurul minus ar fi puterea mai mica de acoperire, dar pe mine nu ma deranjeaza pentru ca nu am probleme cu tenul si ofera un finish frumos. Sunt de parere ca mai intai trebuie sa iti rezolvi problemele tenului nu sa le acoperi cu un fond de ten cu putere mare de acoperire. O sa am niste posturi in viitorul apropiat despre ingrijirea corecta a tenului.

Contine apa termala, pigmenti naturali, e non-comedogenic si are spf. Suna bine, nu? Eu oricum recomand oricand produsele care se distribuie exclusiv in farmacii, am incredere in ele.

Concluzie : sigur raman la acest fond de ten, pentru ca mi se potriveste. Ma bucur ca a aparut fondul asta de ten nou, pentru ca celelalte doua de la Vichy nu mi se potriveau, de asta nici nu le-am reachizitionat.

PS : Aera Teint este disponibil in doua variante : pentru ten uscat si pentru ten mixt-gras. Cum ce imi place mie e posibil ca voua sa nu va mearga la fel de bine, va sfatuiesc sa il testati. Gasiti in farmacii testere micute la raft sau puteti cere mostre de la farmaciste. De asemenea se gasesc mostre in mai toate revistele glossy (eu asa am testat flexilift). Sau va pot trimite eu mostre. Imi dati un mail cu numele si adresa la ask_somonica@yahoo.com si va trimit un pliculet cu mostre.