1.08.2010

Ce filme am mai vazut eu zilele astea

Hello all, m-am intors de ceva vreme dar de abia acum pot spune ca mi-am reintrat in ritm. Am vazut ceva filme zilele acestea si am zis sa nu le tin doar pentru mine, sa va zic si voua de ele.

Acum 3-4 zile am vazut mult discutatul Coco avant Chanel .E un film dragut, despre viata creatoarei de moda pana la momentul lansarii primei colectii. Nu am reusit sa ma atasez de personajul principal decat spre final, care a fost foarte emotionant (cel putin pentru mine). Per total merita vazut. Sunt curioasa in ce procent scenariul este conform realitatii.


Astazi am vazut Avatar, la cinema, iar experienta 3D a fost uimitoare. Chiar nu mi-a dezamagit deloc asteptarile. A fost chiar mai mult decat ma asteptam. Povestea este atat de frumoasa incat merita vazut si acasa pe dvd, fara 3D. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut cele 2 ore si 40 de minute. Filmul acesta chiar vi-l recomand din toata inima, sunt sigura ca o sa va placa.


Ieri seara am vazut Up. E un film de animatie realizat de pixar, foarte foarte frumos. M-a amuzat, m-a intristat, m-a tinut cu sufletul la gura, m-a emotionat pana la lacrimi, m-a bucurat din cale-afara. Intr-un cuvant un film complet. Absolut superba povestea. Rar s-a intamplat sa imi placa un film atat de mult si sunt sigura ca si voua o sa va placa.