9.04.2010

Must have : jumpsuit

Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimele zile dar am fost plecata si dupa prostul meu obicei nici nu am anuntat.
Astazi am sa ma abat de la cosmetice si am sa revin la vestimentatie, mai ales ca atunci cand mi-am deschis blogul subiectul asta predomina la mine. Dar dat fiind ca am intalnit atatea bloguri ale unor fete pasionate de cosmetice, mi-am schimbat si eu ordinea preferintelor.
Imi doream cam de un an de zile o salopeta, mai ales ca tot vedeam fete imbracate cu fel de fel de salopete si le statea bine. La fel ca si in cazul jeansilor skinny, a trebuit sa treaca mult sa ma conving ca o sa ma prinda si pe mine aceasta piesa vestimentara. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata (ma trezesc si eu pe la sfarsitul sezonului :P)
Vara asta am gasit salopeta perfecta pentru mine, e de la Promod, e comoda, vesela, frumoasa etc etc. Mi s-a spus ca seamana a pijama, am fost intrebata daca ies cu ea afara pe strada. Dar asta e...chiar imi place si o s-o port. Am pus poza cu ea mai jos (poza nu este a mea, ca sa nu existe discutii)




Primul pas fiind facut, sunt ceva mai deschisa acum la purtatul salopetelor si toamna, in club sau la o cafea cu prietenele. Pun mai jos niste modele care imi plac si daca intalnesc ceva asemanator in magazine sigur imi voi lua.








Voi ce parere aveti despre salopete?