5.28.2009

Important : cum folosim un autobronzant



Azi vom vorbi despre aplicarea corecta a autobronzantului. Asa ca ochii mari la ce urmeaza daca sunteti amatoare de bronz fals.

1. Inainte de a aplica autobronzantul este important sa va epilati, sa faceti un gomaj riguros ( foarte important pasul acesta !!!) si sa faceti un dus bineinteles. Acest pas se subintelege, dar l-am mentionat sa fiu sigura ca ma fac inteleasa. Nu sariti peste gomaj daca vreti sa va iasa o culoare uniforma si sa nu se duca cu pete culoarea.


2. Autobronzantul se aplica numai pe pielea bine uscata !! Aveti grija sa il aplicati uniform, asigarati-va ca nu ati ocolit calcaile, genunchii sau coatele. Aceste zone vor necesita o ingrijire mai speciala. Veti aplica autobronzantul diluat in crema hidratanta ( o parte autobronzant la o parte crema de corp)


3. Asteptati sa se usuce minim 20 de minute inainte sa va imbracati, sa faceti un nou dus sau inainte de a aplica lotiunea de corp obisnuita.

4. Personal prefer sa spal urmele de autobronzant dupa cele 20 de minute. Chiar daca nu vedeti schimbari majore in nici un caz nu mai aplicati inca un strat de autobronzant si in nici un caz nu sariti peste dus. De ce? Vedeti in pozele de mai jos.

Prefer pudra bronzanta, iar pentru seara pudra bronzanta cu sclipici. E adevarat ca e doar make-up, dar macar nu ai surprize. Pentru un buget mic e foarte buna cea de la Seventeen, pentru un buget mediu e perfecta cea de la Burjois.