9.20.2010

Must have : cizme peste genunchi

Dupa cum v-ati obisnuit deja cu mine, eu prind trendurile la un an dupa ce sunt lansate, cand deja toata lumea s-a plictisit. But still ... mai bine mai tarziu decat niciodata. Cum am facut cu blugii skinny, salopetele si multe alte obiecte vestimentare, asa procedez acum si cu cizmele peste genunchi.
Mi s-a cam pus pata de vreo saptamana. Am nevoie rapid de o pereche de cizme lungi. Incerc sa evit de data asta pielea intoarsa ( nu stiu de ce am o placere sa imi iau incaltari si genti din piele intoarsa, desi stiu ca dupa cateva purtari le fac praf). Incerc sa aleg o solutie optima : sa fie si frumoase si calduroase, sa mearga la rochie/fusta, sa mearga si la jeansi. Ahh...si sa fie si comode. Se poate sa le am pe toate? Greu, foarte greu.
Astept sugestii de la voi, unde gasesc cizmele alea minune care sa intruneasca toate conditiile de mai sus. Partea rationala din mine imi spune sa imi iau o pereche de cizme din piele cum sunt cele din poza de mai jos, dar sufletelul meu cere o pereche din piele intoarsa asemeni celor din a doua poza. Voi ce ziceti?