7.11.2010

Despre comenzile online


Nu am prea mare experienta cu comenzile online pe site-urile din strainatate, dar pe cuvantul meu ca nu inteleg de ce unii prefera sa plateasca niste comisioane colosale unor persoane necunoscute pentru a le comanda produsele dorite.
Mi-a atras atentia un blog care face comenzi pe boohoo.com si percepe niste comisioane extrem de nesimtite. In ambele situatii trebuie sa livrezi banii in cont inainte de a primi comanda, ca sa nu mai spun ca in cazul in care apelezi la intermediar, pe langa comisionul respectiv tot ai de platit livrarea produsului la tine acasa, asa ca nu vad nici un avantaj. Asa ca fetelor, prindeti curaj si daca va doriti produsele respective faceti-va singure comenzi. Va ajung mai repede produsele si chiar daca nu impartiti cu nimeni taxa de transport, nu e cine stie ce suma.

Pe boohoo si asos shippingul e 9 lire, iar produsele va ajung in mod normal in 5 zile la posta si nu aveti de platit nici un fel de taxa vamala. La fel, la fragrancedirect shippingul e 2.5 lire pentru primul produs si 2 lire pentru urmatoarele. Asa ca sincer, nu vad de ce unii prefera sa plateasca comisioane imense si sa astepte cu saptamanile ca sa primeasca ce si-au comandat.

Daca sunteti studente si aveti pana in 26 de ani, puteti beneficia de cardul de la ing si il puteti folosi exclusiv pentru asta (puneti in cont exact suma care vreti sa o cheltuiti la o comanda). Nu platiti nici o taxa de administrare si e excelent pentru cumparaturile online.

Daca stiti si alte site-uri ok, astept sa imi spuneti si mie. Pentru inceput le prefer pe cele din UK pentru ca ajung repede produsele si nu ma incurc cu posta vamala si alte taxe suplimentare.