1.05.2011

Review Nuxe Huile Prodigieuse


Am primit acum o luna, spre testare uleiul Nuxe Huile Prodigieuse de la Mihaela. Ea a fost draguta si mi l-a trimis imediat, eu am intarziat cu review-ul pentru ca s-au aglomerat multe in ultima vreme ( si scoala si serviciu si motanel) si am cam neglijat blogul.
Am avut insa timp suficient sa incerc produsul , iar acum va pot spune parerea mea despre el.

Este un ulei cu utilizari multiple, astfel ca l-am folosit pe ten, piele si par.

Imediat ce l-am primit i-am incercat proprietatile hidratante pe tenul meu uscat. Astfel ca am inlocuit crema de seara cu acest ulei. Mi-a lasat pielea foarte fina si hidratata. Nu am incercat sa il folosesc ziua si l-am folosit doar seara cand am simtit ca am nevoie de un tratament mai intensiv. Nu lasa urme grase, asa ca probabil poate inlocui foarte bine si crema de zi.

L-am folosit si pe par, in locul sprayului de luciu. Dupa spalarea si uscarea parului am turnat 3-4 picaturi in palme si mi-am trecut mainile prin par,insistand pe varfuri. La sfarsit mi-am periat bine parul ca sa ma asigur ca produsul e bine distribuit. E la fel de bun ca luciul meu de par, imi netezeste varfurile si ofera un luciu frumos parului.

L-am folosit si pe pielea mainilor, care au avut mult de suferit din cauza gerului (yup...mi-e lene sa imi scot manusile din geanta). Intra foarte usor in piele si nu lasa urme grase asa ca pot sa il folosesc fara probleme in locul cremei de maini.

Mi-a placut foarte mult ca are mai multe intrebuintari si inlocuieste cu succes multe produse de care nu ma pot lipsi. E costisitor ce-i drept, dar daca ne gandim cate intrebuintari are isi merita banutii cu siguranta.