10.10.2010

Guest review : paleta Celebutante by Benefit

Astazi sunt foarte incantata sa postez primul guest review de pe blogul meu, realizat de Lollipop. Mi-am facut blogul in ideea ca experientele mele cosmetice sa fie utile pentru cele care ma citesc. Ma bucur de fiecare data cand aflu ca se intampla acest lucru. Lollipop a citit postarea mea despre trusa Celebutante (promit sa ii fac si eu un review cat de curand pot), si-a achizitionat-o si a revenit sa imi spuna cat de mult i-a placut. Am rugat-o sa faca un review pentru voi si ea a fost draguta si mi-a trimis pe mail parerea ei sincera, insotita de poze cu swatch-uri. So here it is :

"As putea spune ca trusa de machiaj Celebutante de la Benefit este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi o femeie(cadou din domeniul produselor make-u, nu va ganditi la ultimul model de Chrysler sau Porsche :)) )

Am cumparat aceasta paleta dupa ce am citit despre ea pe blogul Somonicii si sunt foarte multumita.

Deci,sa revenim la subiect.Aceasta minunata trusa contine:

1.High Beam-un iluminator cu textura lichida; poate fi foarte discret(aplicat putin,pentru machiajul de zi) sau foarte puternic (aplicat mai mult pentru seara,petreceri etc.) Desi il aplic in cantitate foarte mica,imi schimba total machiajul, ii da acea stralucire de sanatate , il face in acelasi timp fresh dar ii da si un aer sofisticat.


2. Benetint-un lip stain rosu, pentru buze si obraji, care personal pe mine nu ma incanta cu absolut nimic pentru ca nu ii vad rostul. Are un puternic miros de trandafiri, l-am incercat pe buze si nu am vazut mare diferenta, iar pentru obraji prefer un blush discret peach. Daca nu ma insel am vazut ca si Sephora are unul similar.


3. Farduri de ochi-Leggy si Dandy Brandy, doua nuante superbe una deschisa(bej-roz pal ) si alta mai inchisa, maronie(pentru crease) perfecte pentru un look curat de zi, destul de natural, dar sofisticat.Desi am mai citit pe alte bloguri ca nu sunt de calitate , tin sa le contrazic.Sunt de o calitate exceptionala,tin de dimineata pana seara fara sa se stearga culoarea, se aplica usor, se blenduiesc usor.


4.Lady's Choice-un ruj in varianta mini, mat si cremos, intr-o nuanta nude care a devenit oficial rujul meu preferat.


5.No Competition-un alt rujulet mat intr-o nuanta mai inchisa de “caramel-visiniu” , care mie nu imi place deloc pentru ca nu mi se potriveste.Dupa ce l-am folosit si m-am uitat in oglinda un singur cuvant mi-a venit in minte.DRACULAAA :))


6.I'm with the Band- un lipgloss dragut intr-o nuanta caramel.


7.Dallas-blush/bronzer superb,pe care cu siguranta il vreau in varianta full.


Era cat pe ce sa uit de cele 2 pensule incluse:una pentru Dallas ,iar cealata pentru farduri,cu 2 capete.


As cumpara-o din nou?Cu siguranta.Momentan vanez si alte palete de la Benefit :)"

Swatch-uri :
natural lips

Lady's choice

No competition

Benetint
Leggy + Dandy Brandy



Ii multumesc lui Lollipop pentru review si va incurajez sa imi trimiteti si alte review-uri pe mail, la ask_somonica@yahoo.com

PS : nu uitati de concursul Vichy.