3.27.2009

Despre curentul vintage

          Nu ma pot abtine sa nu scriu, mai ales acum ca am dat peste inca o minunatie de blog cu vanzare de haine vintage. In Vest curentul vintage e de ceva ani in voga si uite ca a ajuns si pe plaiurile mioritice. La noi lumea se fereste sa spuna second-hand si ii zice simplu : vintage. La noi second-handul se confunda cu vintage. Probabil s-au gandit ca da bine, ca pot pune preturi mai mari pe "comorile" din sifonier.

        Mai devreme am dat din intamplare pe un blog din categoria "vintage boutique" (or fi sute asemenea bloguri). Cucoana in cauza avea de vanzare o pereche de sandale Dior. Frumusele, sa fi fost de acum vreo 4-5 ani, dar uzate. 800 de lei. What are you insane woman? Si mai spunea ca la ea anii vechime nu sunt defect ci calitate. Oh brother!

  

1 comentarii:

carola spunea...

O, da, sunt distractive si preturile si textele. Sunt cateva bloguri oneste, care nu au pretentia ca un tricou zara de 4 ani vechime ar fi vintage, dar e prea puternica tentatia cuvintelor pompoase. Dar sper ca o sa se autofiltreze cu timpul, o data cu evolutia clientilor, si vanzatorii o sa fie nevoiti sa se adapteze :)

Trimiteți un comentariu