3.30.2009

Fii voluntar ( Iasi )

          Va ziceam eu ca am un of cu bietii caini de pe strada si cu caii maltratati. Ce-mi vad ochii azi? Este o asociatie si in Iasi. Fundatia clopotel asteapta voluntari si poti ajuta si tu. 

         Nu o sa ascund ca sunt rasista si ca eu cred ca tiganii nu sunt oameni (stiti bancul?). Ok...or fi si tigani buni la suflet, dar cum iti explici ca in majoritatea cazurilor socante de pe site-ul de mai sus sunt animale maltratate de tigani? Si unde mai pui ca ei totusi sunt o minoritate si totusi genereaza atatea probleme. 

       Cred ca e gresit totusi sa spun ca sunt rasista doar pentru ca urasc tiganii. Nu am nimic cu persoanele de alta rasa, ci doar cu tiganii. Nu stiu cum sa numesc asta. Tigano-fobie este bine?

1 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca, la fel ca in orice etnie, si tiganii sint de mai multe feluri. Asa cum sint romani buni si romani rai. Ma feresc sa generalizez, pentru ca generalizarea presupune o serie de judecati superficiale. Sa spui ca toti tiganii sint rai si chinuie ciinii e ca si cum ai spune ca toate femeile sint rele si chinuie pisicile. Parerea mea...

Trimiteți un comentariu