3.25.2009

Pe oamenii astia cum ii numim?

        Sunt putin off-topic azi ca asa m-a cuprins sensibilitatea. De ce? Din cauza ca sunt multi oameni prosti in lumea asta. Ca sunt prosti asta nu-i problema. Problema e ca sunt prosti si rai. De ar sta cuminti in banca lor nu as zice nimic. Durerea e cand ii afecteaza pe ceilalti.

      Pe scurt povestea : eram ieri la cumparaturi intr-un supermarket ( sa ii facem publicitate neagativa? poate nici asta nu merita). In fine, manat de frig si foame un caine maidanez da sa se strecoare in magazin. Paznicul in loc sa il mane frumos afara incepe sa il loveasca chiar in fata noastra. Imaginea m-a afectat foarte tare. Nu stiu daca o sa ma determine sa nu mai calc in veci acolo dar cu siguranta mi-a lasat un gust amar. 

    Si stau si ma gandesc, ce daca avem supermarketuri frantuzesti si nemtesti daca tot romanii lucreaza in ele. Acum una la mana ca strica imaginea supermarketului ( pe astia nu ii instruieste nimeni? ) si a doua la mana...ce om poti fi sa lovesti fara mila un animal flamand si infrigurat?

    Revenind la titlu, cum ii numim pe oamenii astia? Animale? Nu am vazut animale sa faca rau asa...just for fun. Deci ar fi gresit sa ii numim animale. 

        Tara asta ma intristeaza tot mai mult.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Mai conteaza categoria? Daca asa se simt ei bine, lovind o vietate mai slaba, sint de plins. Daca nu stiu sa rezolve altfel lucrurile, sint de plins. La un moment dat, se vor izbi de probleme mai mari decit un ciine si atunci nu vor sti decit sa dea cu pumnul si cu piciorul. Vor afla pe pielea lor ce inseamna un sut cu latul in burta.
Parerea mea e ca la astfel de gesturi si atitudini trebuie sa reactionam cu alte gesturi si atitudini. Sa-i dam ciinelui lovit ceva de mincare sau macar sa-l mingiiem, sa nu-si piarda de tot increderea in umanitate. sa oferim si modele bune, ca din astea mitocane, avem din belsug.

Trimiteți un comentariu