4.06.2009

Cartea din geanta


Astazi am sa inaugurez o rubrica noua :"Cartea din geanta". Inspirata de blogul si acelasi nume dar si in urma lecturii "The pragmatic programmer", acum am grija sa am mereu o carte in geanta. De ce? Ca sa nu am timpi morti. De exemplu, timpul de asteptare cand mergi la doctor, sau cand calatoresti cu trenul e timp pierdut,nu? Dar de ce sa nu fie altfel? Nu degeaba sunt la moda gentile supradimensionate ( which I looove by the way) ci ca sa ne incapa tot ce avem nevoie in ele.
Cartea din geanta incepand de azi este " A trai pentru a-ti povesti viata " de Gabriel Garcia Marquez. Dupa ce o termin de citit am sa revin cu pareri.

8 comentarii:

valy spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa!

Sim spunea...

Multumesc frumos de urare :)

bili_boy spunea...

Pentru o carte de 400 de pagini, clar ai nevoie de o geanta supradimensionata :P. Btw us, e o carte foarte buna, de citit in fata televizorului.

Anonim spunea...

Garcia Marquez e cel mai tare povestitor!!!!, nici nu-i nevoie sa-l citesti, doar sa-l asculti, pui cartea in geanta, apoi apleci urechea din cind in cind si dai din cap, ca si cum ai asculta muzici la Ipod

bili_boy spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Corinas spunea...

Aaa, aici m-ai prins, nu ma pot abtine de la comentarii! :-) A fost una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata, si oricum, Marquez e adoratul meu! :-))) Cartea e obligatorie pentru orice om care vrea sa fie ziarist sau scriitor, nu crezi? Totusi, imi place mult mai mult Dragostea in vremea holerei, de fapt, e favorita mea. Am vazut ca-ti place si Steinbeck, incearca La rasarit de Eden si Fructele maniei. A! Si Soareci si oameni! Merita toate! :-)

Sim spunea...

M-ai nimerit, "Soareci si oameni" o am deja si asteapta sa fie citita. Neaparat am sa le caut si pe celelalte doua. Multumesc foarte mult pentru recomandare; o recomandare de carte buna e binevenita mereu :)

Corinas spunea...

O sa-ti placa toate, eu asa cred :-))

Trimiteți un comentariu