4.14.2009

Must watch : Gossip Girl

Acum vreo 3-4 saptamani o prietena imi povestea ca se uita la Gossip Girl, ca tocmai ce vazuse primele 3 episoade (intr-o singura zi) si ca abia astepta sa il vada pe al 4lea. Mi-a recomandat cu caldura sa ma uit si eu, mi-a povestit pe scurt despre ce e vorba. Mi-a dat impresia de superficialitate, am zis pas gandind ca nu e genul meu.
De atunci, am vazut articole despre Gossip Girl in diferitele bloguri care le urmaresc si ce imi zic eu? E ceva cu Gossip Girl, ia sa vad macar primul episod. L-am urmarit ieri si nu m-am putut abtine sa nu il vad si pe al doilea. Pacat de ora tarzie ca altfel in mod sigur il vedeam si pe al 3lea.
Da ... e superficial, are multa barfa, drama queens &co. Cu toate astea, fiecare episod e o declaratie de stil si ma atrage. Atasez tinute inspirate din ce poarta Serena si Blair (personajele principale din Gossip Girl). Va recomand din toata inima sa vedeti macar primul episod, pentru ca merita si este foarte posibil sa creeze dependenta.


Blake Lively - Gossip Girl


gossip girl

3 comentarii:

Unknown spunea...

si eu urmaresc GG ... si am ajuns cu el la zi :D adica sezonul 2 ep 19 :)

mosaid spunea...

voi comenta putin a doua tinuta propusa. fundita e un detaliu foarte bun, gata sa indulceasca aceasta tinuta masculina. Eu as propune-o totusi intr-un context cu o cravata mai scurta si cu o vesta pana la linia soldului pentru a acoperi camasa. Asa evitam aglomerarea de culori, taieturi si texturi in zona taliei.

As fi incercat o alta culoare la geanta, dar in rest totul e cool.

Anonim spunea...

Cu sigurantza creeaza dependentza:X
Am vazut 2 sezoane in 5 zile.....iar acum sunt cu sezonul 3 la zi:)
Cat despre haine.....toate sunt fumoase:X

Trimiteți un comentariu