4.23.2009

Office outfit

       Office outfit sau cum ne imbracam cand sustinem examenul de licenta. 

        Stateam eu azi frumos si imi admiram graficele din programelul meu si inevitabil am inceput sa ma gandesc cum am sa le prezint in fata comisiei de examinare. Defect sau calitate, asta nu stiu, ce e cert e ca am inceput sa ma gandesc ce outfit este potrivit pentru ziua cea mare.

     Eu mai am timp sa ma hotarasc, pana una alta va las 2 exemple de tinute office care imi plac.Cu tinuta asta in nici un caz nu ai sa mergi la un interviu pentru un post important sau la examenul de licenta. Sau in fine, in nici un caz cu geanta si cu botinele astea pline de culoare. Nici lungimea fustei nu este potrivita. Insa este o tinuta perfecta pentru o zi la scoala.

Imi plac camasile. Dar nu cele simple. Trebuie sa aiba ceva deosebit. O funda la gat, o panglica mai inchisa la culoare, jabou. Poti sa pui apoi o fusta clasica si ai certitudinea ca te-a scos din anonimat camasa si ti-a indulcit tinuta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

mie imi plac camasile simple, simple de tot, sa pot purta la ele pantaloni sofisticati. Dar se pare ca nu se mai fabrica lucruri simple... camasile de azi au si funda, si cordon, si mineci bufante, zilele trecute am gasit una cu jabou si la git, si la buzunarul de la piept. Unii designeri chiar nu stiu cind sa se opreasca :)

dan spunea...

link exchange?

Trimiteți un comentariu