5.06.2009

Rochia de banchet

Cum stateam eu azi dimineata si imi beam cafeaua uitandu-ma la emisiunea mea preferata ( RSPCA Animal Rescue) mi-am dat seama ca mi-e foarte mila si de capre. Pana acum mi-era foarte mila de catei si cai ( da... nu prea imi starnesc mila pisicile). Asta e my dream job, si mereu imi imaginez cum as merge acolo si as face dreptate pentru necuvantatoare. Ma revolta si ma bucura cand vad cum isi revin animalutele. Sa se faca RSPCA si in Romanica, sunt prima acolo la voluntariat. 

                                                             ***

In alta ordine de idei, va postez niste exemple de "Asa da" pentru outfitul la banchet. Propun sa alegeti o rochie tinereasca, scurta, colorata (deci nu neagra, decat daca e caz de urgenta ca nu ai gasit altceva).Nu alegeti rochie lunga si larga pe motiv ca nu sunteti multumita de cum aratati.Pe masura ce trece timpul things don't go any better. Trust me.






8 comentarii:

Anonim spunea...

Astept cu rabdare, stiu ca intr-o buna zi se va intimpla, desi starea de lucruri nu pare deloc incurajatoare, cum spuneam, astept cu nerabdare ziua cind, ei bine, ti se va face un pic mila si de oameni, nu sint chiar atit de rai, sint doar lipsiti de gust :)
Mie imi place ultimul outfit, e practic, poti sa-l imbraci ziua si seara, la mai multe ocazii, chiar la Marea Ocazie!!!

Sim spunea...

Ultima place si mie mult :D

Anonim spunea...

super...

Adia spunea...

cu a 2a m-as vedea imbracata. penultima e foarte draguta, dar m-ar face sa par grasa. oh well :p

Anonim spunea...

Imi poti spune un site de unde ai luat rochiile 4 si 5? Sunt superbe

Sim spunea...

Din pacate nu mai stiu. Data viitoare cand mai pun un set de genul am sa scriu si de unde sunt rochiile :)

Andreea♥ spunea...

Ai cont pe Polyvore? Care e nicknameul tau?

Sim spunea...

@Andreea : am cont, dar cred ca nu l-am mai folosit de mai bine de un an. Eram foarte incantata de polyvore la inceput :P

Trimiteți un comentariu